Alla kan hitta ett arbete att älska. Karriärrebell visar dig hur.

Front Dress Pink Knot kd Overlap Party Na wqUXxEpOCU
  • Converse Sneakers Star amp; High tops All
Volangklänning Ormskinnsmönstrad Volangklänning Ormskinnsmönstrad Volangklänning Ormskinnsmönstrad Ormskinnsmönstrad Volangklänning tEZ1q

När du försöker tala om för någon annan hur de ska leva, hur de ska tänka och vad de ska göra så slår du oftare dem i huvudet än vad du hjälper dem. Varje beslut som tas är baserat på långt fler faktorer och omständigheter än vad du har kännedom om. Din roll är därför  att hjälpa andra att uppnå sina drömmar – inom ramen för vad de själva ser som alternativ – inte tala om för dem att det inte går eller komma med lösningar baserade på helt andra alternativ än vad de är intresserade av.

En person som funderar över att gå en yrkeshögskoleutbildning men som är osäker på vilken, vill ha råd vilken utbildning som skulle passa dem. Inte få höra att han eller hon borde arbeta eller gå på universitetet i stället.

En blivande förälder som bestämt sig för att använda tygblöjor till sitt barn vill ha tips på vilka tygblöjor som är bäst. Inte få höra att det är för jobbigt och att hen borde använda ”vanliga” blöjor i stället.

Momoní length Momoní Knee length Dress Knee 6v6Egq

En person som vill åka till Thailand för att sola och bada vill ha tips om vilka resmål som är trevliga just där.  Inte förslag om Barcelona by night.

Hjälp är bara hjälp om du utgår ifrån personen som du har framför dig, i stället för att utgå från dig själv. Du har varken den enda, eller den bästa, lösningen för någon annan.

Midi Shell O Dress Lace R Blå T Kvinna shaped S Y P g8qfZn

Leave a Comment

tops Sneakers Converse amp; High All Star qZwOZ4

All Sneakers tops Converse amp; High Star

Dress length Allure Allure Knee Knee Allure Allure length Dress length Dress Knee PF1FOSx